over KarmaKarma

Je werkt hard. Je wil het beste van jezelf geven. Je wil fit blijven, je doet aan sport en je let op je voeding. Toch is gezond eten een uitdaging, zeker als je het druk hebt.

Ik ben Griet, oprichter van KarmaKarma. Ik werkte twaalf jaar voor een groot bedrijf waar ik lange dagen maakte en veel moest reizen. We aten onderweg broodjes en ongezonde snacks, en toch liepen we elk jaar, voor het goede doel, de 20km van Brussel. 

Een routineonderzoek bij de bedrijfsarts werd mijn wake-up call: mijn ongezonde eetgewoonten wogen op mijn gezondheid, maar net als veel andere mensen vond ik het moeilijk gezond te eten op kantoor of als ik het extra druk had.

Toen ik weer eens op zoek was naar iets gezonds, net voor ik naar een lange vergadering moest, kreeg ik plots een ingeving!  Een haver cup die je met water of melk klaarmaakt, leek een prima alternatief voor een chocolade broodje of een gesuikerde reep uit de automaat.

Het havermout cup idee is geboren eind 2015, en werd het begin van het startup bedrijf KarmaKarma. Vandaag hebben we verschillende snacks met haver. Alle producten zijn écht gezond en hebben het Nutri-score A label, maar ze zijn ook bio en vegan.

Wij helpen je van elke dag het beste te maken: met KarmaKarma heb je altijd een supersnelle-superfood aan je zijde!