Hoe kan je snel havermoutpap klaarmaken?

KarmaKarma havermoutcups zijn zo klaar! Tuurlijk kun je onze havermout gewoon in een pannetje maken, maar de KarmaKarma cups zijn superhandig – klaar in een paar minuten. Je maakt ze met melk, water of yoghurt. Jij kiest!


Met melk
  - warme of koude havermoutpap maken met melk

Verwarm wat (plantaardige) melk tot net niet kokend – zo'n 95°C is perfect. Giet genoeg melk in de cup tot de havervlokken net onder staan (ongeveer 120 ml), deksel erop en even 3 minuutjes wachten. Roeren en klaar!
Liever koud? Dat kan ook – gewoon melk erbij en even laten trekken.


Met heet water
- warme havermoutpap maken met water

Kook water en giet het, net als bij de melk, in de cup tot de havervlokken onder staan (ongeveer 120 ml). Deksel erop, 3 minuten wachten, roeren… en smullen maar.


Met yoghurt -  fris  & krokant

Voeg wat (plantaardige) yoghurt toe aan de havermout. Even mengen en je hebt een frisse, knapperige snack – ideaal voor onderweg of als licht ontbijt.