Hoe kan je snel havermoutpap klaarmaken?
KarmaKarma havermoutcups zijn zo klaar! Tuurlijk kun je onze havermout gewoon in een pannetje maken, maar de KarmaKarma cups zijn superhandig en klaar in een paar minuten. Je maakt ze met melk, water of yoghurt. Jij kiest!

Met melk - warme of koude havermoutpap maken met melk
Verwarm wat (plantaardige) melk tot net niet kokend – zo'n 95°C is perfect. Giet genoeg melk in de cup tot de havervlokken net onder staan (ongeveer 120 ml), deksel erop en even 3 minuutjes wachten. Roeren en klaar!
Liever koud? Dat kan ook! Gewoon melk erbij en even laten trekken.
Liever koud? Dat kan ook! Gewoon melk erbij en even laten trekken.
Met heet water - warme havermoutpap maken met water
Kook water en giet het, net als bij de melk, in de cup tot de havervlokken onder staan (ongeveer 120 ml). Deksel erop, 3 minuten wachten, roeren… en smullen maar.
Met yoghurt - fris & krokant
Voeg wat (plantaardige) yoghurt toe aan de havermout. Even mengen en je hebt een frisse, knapperige break: ideaal voor onderweg of als licht ontbijt.