Wij leveren ook in tijden van Corona - GRATIS verzending vanaf 36€ in België en Nederland

FAQ's

Kan ik een factuur bekomen voor mijn levering?  Zeker! Vraag ernaar bij je bestelling, geef eventueel een BTW nummer op (zorg dat dit juist is!) en wij sturen je een factuur. Onze producten en ook het transport zijn belast met 6% BTW. 

Kan ik een leveradres opgeven dat verschilt van het facturatie-adres? Het is mogelijk een facturatie adres en een apart leveradres in te voeren. Je moet hiervoor het vakje "ander facturatie adres" aanvinken bij de betalingsopties bent. Dit is bijvoorbeeld handig als je wil laten leveren op je werk of je wil KarmaKarma als geschenk sturen.

Zijn KarmaKarma cups recycleerbaar?  JA! KarmaKarma cups zijn gemaakt van papier dat recycleerbaar is. 

Is KarmaKarma lactose vrij? Ja, alle varianten zijn lactose vrij. In tegenstelling tot de meeste havermout cups gebruiken we geen melkpoeder. Onze cups kunnen wel sporen van lactose bevatten.

Hoe lang duurt het voor mijn pakketje aankomt?  In België verzenden wij alle bestellingen via B-post ten laatste 5 dagen na ontvangst van betaling. Je wordt door ons op de hoogte gehouden over de status van je levering. Is je bestelling dringend vermeld dit dan samen met je telefoonnummer in het opmerkingen veld.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?   Dat hangt af van de bestemming en hoeveel je bestelt. Je kan de kosten precies bereken door je bestelling en je adres in te vullen en door te klikken naar betalingsopties en verzendkosten. Je krijgt dus voor je je aankoop bevestigt een precies beeld van de kosten. 

Kan ik de producten retourneren? Natuurlijk, op voorwaarde dat ze netjes, onbevlekt en niet geopend zijn, betalen we je bestelling terug na terugzending. De kosten voor het terugzenden zijn wel voor de klant. Je leest er meer over in de algemene voorwaarden.