bio havermout cups om mee te nemen
Mandje 0

Hoe kan ik bestellen?  Doe je voordeel en kies voor een vooraf samengesteld pakket van 12 of 24 stuks. Je ontvangt een mix van 4 smaken aan een voordeelprijs en bovendien is je verzending gratis. Stel je liever zelf een pakket samen, dan kan dat ook maar betaal je de gewone prijs per cup. Vanaf 12 cups is je verzending wel steeds gratis. 

Zijn Karma Karma cups recycleerbaar?  JA! Karma Karma cups zijn gemaakt van recycleerbaar papier. Je kan de lege cup uitspoelen en bij het papierafval gooien. Je kan ze natuurlijk ook hergebruiken om bijvoorbeeld je tuinkruiden in te kweken, je pennen in te bewaren of ... je weet er vast raad mee.

Is Karma Karma lactose vrij? Ja, alle varianten zijn lactose vrij. De chocolade variant kan sporen van lactose bevatten omdat er in de chocoladefabriek andere lactose houdende producten worden verwerkt.

Hoe lang duurt het voor mijn pakketje aankomt?  In België verzenden wij via B-post alle bestellingen ten laatste 5 dagen na ontvangst van betaling. Je wordt door ons op de hoogte gehouden over de status van je levering. Is je bestelling dringend vermeld dit dan samen met je telefoonnummer in het opmerkingen veld.

Kan ik een factuur bekomen voor mijn levering?  Zeker! Vermeld dit bij je bestelling, geef eventueel een BTW nummer op (zorg dat dit juist is!) en wij sturen je een factuur. Onze producten zijn belast met 6% BTW. 

Hoeveel verzendkosten betaal ik?   

  • Verzending in België
    • Minder dan 12 potjes: 5.4 Euro inclusief BTW
    • 12 potjes of meer: verzending is gratis
  • Verzending in Nederland
    • Minder dan 12 potjes: 7 Euro inclusief BTW
    • 24 potjes of meer: verzending is gratis

Kan ik de producten retourneren? Natuurlijk, op voorwaarde dat ze netjes, onbevlekt en niet geopend zijn betalen we je bestelling terug na terugzending. Je leest er meer over in de algemene voorwaarden.