bio havermout cups
Mandje 0

Kan ik een factuur bekomen voor mijn levering?  Zeker! Vermeld dit bij je bestelling, geef eventueel een BTW nummer op (zorg dat dit juist is!) en wij sturen je een factuur. Onze producten en ook het transport zijn belast met 6% BTW. 

Zijn Karma Karma cups recycleerbaar?  JA! Karma Karma cups zijn gemaakt van papier dat recycleerbaar is. Er zit een heel dun laagje plastic aan de binnenzijde maar dit verhindert niet dat de bekers recycleerbaar zijn.

Is Karma Karma lactose vrij? Ja, alle varianten zijn lactose vrij. In tegenstelling tot de meeste havermout cups gebruiken we geen melkpoeder. Onze cups kunnen wel sporten van lactose bevatten.

Hoe lang duurt het voor mijn pakketje aankomt?  In België verzenden wij alle bestellingen via B-post ten laatste 5 dagen na ontvangst van betaling. Je wordt door ons op de hoogte gehouden over de status van je levering. Is je bestelling dringend vermeld dit dan samen met je telefoonnummer in het opmerkingen veld.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?   Dat hangt af van de bestemming en hoeveel je besteld. Je kan de kosten precies bereken door je bestelling en je adres in te vullen en door te klikken naar betalingsopties en verzendkosten. Je krijgt dus voor je je aankoop bevestigd een precies beeld van de kosten. In België is je verzending gratis vanaf 12 cups en in Nederland vanaf 24 cups.

    Kan ik de producten retourneren? Natuurlijk, op voorwaarde dat ze netjes, onbevlekt en niet geopend zijn betalen we je bestelling terug na terugzending. De kosten voor het terugzenden zijn wel voor de klant. Je leest er meer over in de algemene voorwaarden.