bio havermout cups om mee te nemen
Mandje 0

Hoe het begon

“Karma Karma is lekker, simpel en 100% natuurlijk”

Griet is gebeten door eten én gezondheid. Een combinatie die niet altijd voor ’t grijpen ligt in tijden waarin iedereen het drukdrukdruk heeft. Met Karma Karma probeert Griet hier een natuurlijk én lekker antwoord op te bieden.

Dag Griet! Hoe ben je op het idee gekomen om havermout in cups te maken?

“Als sales manager had ik ‘n drukke, onregelmatige agenda met vergaderingen, klantenbezoeken, … Ik ontbeet minstens even onregelmatig en ‘on the road’ vond ik mijn ding niet tussen al die ongezonde snacks. Bijgevolg ben ik op zoek gegaan alternatieven die je makkelijk kunt klaarmaken op kantoor én onderweg.  Et voilà: Karma Karma is een luxe versie van je klassieke havermout in een handige cup. Ondertussen bestaan er andere havermout cupjes, maar Karma Karma is wel de lekkerste (lacht) én 100% natuurlijk!”

Waarom is dit een ‘Mix de Luxe’?

 

 

 

 

 

 

“Karma Karma gebruikt verfijnde recepten met biologische ingrediënten. De cups van Karma Karma bevatten geen toegevoegde suikers maar veel gedroogd fruit dat van nature zoet is, noten, pitten, specerijen en grove havervlokken. Het is een gezond en vezelrijk hapje zonder additieven (zoals zoetstoffen, kleurstoffen, anti-klontermiddelen en bewaarmiddelen).

 

 

Selfie Griet Daelemans, founder Karma Karma

Wanneer smaakt Karma Karma op z’n best?  “De meeste mensen eten havermout als ontbijt, maar je kan er ook van genieten als gezond tussendoortje of licht avondmaal. Je hoeft enkel een scheut warm water toe te voegen of wat yoghurt. Omdat Karma Karma zo makkelijk is klaar te maken, kan je het eigenlijk overal bereiden … Laat het smaken!”

Meer weten ?  Contacteer Griet via info@karmakarma.be