verzending verloopt nog steeds vlot via B-Post - GRATIS verzending vanaf 37€ in BE en NL, vanaf 100€ naar andere landen

zorg voor jezelf

balans KarmaKarma

 

GEZONDE ENERGIE

Wie haver eet, heeft geen honger. Haver bevat oplosbare vezels die gaan zwellen en je zo een verzadigd gevoel geven. Het is ook erg goed voor onze darmen omdat havermout vezelrijk voedsel is. Haver is een 100% volkoren graanproduct. De koolhydraten in havermout worden dus langzaam opgenomen, zodat er geen piek ontstaat in het bloedsuikergehalte.

KarmaKarma havermout cup

ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKER

We gebruiken heel bewust géén suiker! KarmaKarma smaakt lekker zoet en is rijk aan bessen, gedroogd fruit, krokante zaden, pitten en noten.


Gedroogd fruit bevat ook suikers maar deze zijn gebonden in vezels, wat ervoor zorgt dat deze suikers trager worden afgebroken. Onze recepten zijn allemaal Nutriscore A.

 

KarmaKarma havermout cup met lepeltje

 

BRON VAN EIWITTEN

Havermout, quinoa en noten zijn een natuurlijke bron van plantaardige eiwitten. Onze recepten bevatten meer dan 11% proteïne. We kiezen voor rauwe noten die rijk zijn aan omega 3 vetten, plantaardige eiwitten, vezels en vitaminen.  KarmaKarma is bovendien een vegan product want een plantaardig dieet is beter voor de gezondheid!

 

KarmaKarma met acai topping

LANGE HOUDBAARHEID

Onze recepten bevatten geen bewaarmiddelen maar bewaren goed in een droge en frisse ruimte.
We garanderen 3 maand houdbaarheid voor alle pakketten die via de webshop worden besteld. Sla gerust een voorraad in, zo heb je altijd een gezond hapje bij de hand. 

 

KarmaKarma houdbaarheid

Nederlands
Nederlands