GRATIS verzending vanaf 39‚ā¨ in BENELUX

KarmaKarma Chocolade Overnight Oats met Bieten

Verras jezelf met een fris smakenpallet en een hele nieuwe ontbijtervaring. Voor ons was het een ontdekking om rauwe bieten te combineren met KarmaKarma Chocolade & Veenbessen. ūüėčūüėč

Rode biet is heel rijk aan essenti√ęle voedingsstoffen zoals ijzer, vezels en vitamine C. Rode biet heeft verschillende gezondheidsvoordelen: rode biet verbetert de bloedcirculatie en verlaagt je bloeddruk, en verbetert ook het zuurstof gehalte in het lichaam.¬†G√©√©n wonder dat vele atleten zweren bij rode biet om hun conditie te verbeteren.¬†
Dit is een overnight recept:  Je bereidt de Overnight Haver door je KarmaKarma havermix te laten wellen in melk gedurende de nacht.  De volgende dag kan je genieten van een frisse kom zachte havermout.  We zijn grote van van overnight oats omdat deze zo makkelijk te bereiden zijn en heerlijk romig smaken.  

 

Ingredienten¬†( 2 personen ūüĎę)

‚úĒÔłŹ 80gr KarmaKarma Chocolate & Cranberries oats
‚úĒÔłŹ 1 rauwe biet
‚úĒÔłŹ 100ml almandel melk
‚úĒÔłŹ 100gr Griekse yoghurt (of amandel yoghurt voor een vegan bereiding)
‚úĒÔłŹ 2 theelepels chia¬†zaden
‚úĒÔłŹ toppings: blauwe bessen, banaan, kaneel of amandel pasta

De avond te voren 

Pel de rauwe biet. Snijd de biet in kleine stukjes. Mix de biet met 50gr KarmaKarma Haver, 2 theelepels of chia zaden, amandel melk en yogurt. Gebruik je keukenmachine of mixer. Giet in een kom of wekpot, dek af en bewaar in je koelkast tot de volgende ochtend. 

 

's Morgens ūüĆÖ
Voeg nog enkele toppings toe: 30gr KarmaKarma haver, blauwe bessen of banaan, kaneel of extra yoghurt zodat je kan experimenteren met laagjes. 
 
beetroot chocolate overnight oats
¬†ENJOY YOUR GOOD KARMA¬†ūüćÄ
Deel jouw bowl op sociale media
met  #karmakarmaoats  en @karmakarmaoats

 

 


Meer lezen

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal ‚ā¨0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Nederlands